LLEIDA

23/09/2018

Totes les categories


Lleida, Girona, Caldes de Malavella, Badalona, El Masnou, Igualada, Tarragona, Mataró, Torelló, Sitges i Barcelona seran les seus d'aquest nou gran projecte de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ)La Sala d'Actes de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) ha estat l'escenari, aquest dilluns 22 de gener al matí, de l'acte de presentació del Circuit 3x3 FCBQ, que ha comptat amb la presència del President de l'FCBQ, Joan Fa; juntament amb els responsables del projecte, el directiu de l'àrea de Promoció, Josep Maria Rofes, i l'ex jugador internacional i responsable del Circuit 3×3 FCBQ, Jaume Comas. Tampoc han faltat a la presentació els jugadors de 3x3 Nacho Martín i Cristina Hurtado, o l'àrbitre catalana de 3x3, Yasmina Alcaraz; entre d'altres personalitats com Santi Siquier, representant territorial a Barcelona del Consell Català de l'Esport; o representants dels clubs catalans implicats també en aquest Circuit.


El Circuit 3x3 FCBQ és un nou projecte, obert a tothom i en fase de creixement continuat, impulsat per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) que arrenca amb l'objectiu de potenciar, promocionar i consolidar el 3x3 com a modalitat formativa, educativa, lúdica, competitiva i integradora del bàsquet, per a totes les edats.


Les seus d'aquesta primera edició del Circuit 3x3 FCBQ són les següents:Les categories dels torneigs del 3x3 seran les de Mini, Infantil, Cadet, Júnior i Sènior, tant en masculí com en femení. Cada categoria comptarà amb un equip guanyador, que jugarà la final del Circuit 3x3 FCBQ el proper 25 d'agost del 2018. En categoria Sènior, l'equip que presenti el millor rànquing global després de la disputa de les 10 proves accedirà al Challenger de Ljubljana, classificatori pel World Tour FIBA. A les categories Júnior i Sènior, el rànquing serà puntuable pel Circuit FIBA 3x3.


El proper dissabte 27 de gener el Circuit 3x3 FCBQ farà parada a Girona en les categories Júnior i Sènior, les inscripcions pel qual ja estan obertes clickant aquí


Tota la informació del Circuit 3x3 FCBQ a
3x3.basquetcatala.cat